Natisni

"Kje smo"

Šola čustvene inteligence, Ruska 13, Ljubljana - zemljevid 
Za podrobnejše informacije kliknite na opis poti in parkiranje

 Ruska

Opis poti:
1. Če se peljete po Celovški iz Šiške proti centru mesta, v križišču, kjer bi desno zavili na parkirišče hale Tivoli, zavijete levo in ste že na Ruski. Pripeljete se do konca Ruske ulice, kjer je T križišče z Medvedovo, in ste že pri našem vhodu na številki 13, ki je na vaši levi, če gledate proti Medvedovi in Celovški cesti kažete hrbet (poglejte zemljevid). Preberite še poglavje Parkiranje.
2. Če se peljete po Celovški iz centra proti Šiški, v križišču, kjer bi levo zavili na parkirišče hale Tivoli, zavijete desno in se pripeljete na Rusko. Če peljete do konca Ruske ulice, kjer je T križišče z Medvedovo, boste na svoji levi na številki 13 videli vhod (poglejte zemljevid). Preberite še poglavje Parkiranje.

Parkiranje:
Parkirate lahko na Ruski, na Medvedovi, na Malgajevi ali na Jesenkovi, kjer je predviden prostor za parkiranje in plačate parkirnino na parkirnem avtomatu. Po 17. uri lahko parkirate brezplačno, ob nedeljah in praznikih je parkiranje brezplačno cel dan. V primeru, da na Ruski ali okoliških ulicah ni prostih parkirnih mest, lahko parkirate na parkirišču hale Tivoli na drugi strani Celovške ceste, položaj si oglejte na zemljevidu.

Natisni

"BRANE KRAPEŽ"

Brane Krapež

socialni delavec, ki že od leta 1987 raziskuje področje osebne in duhovne rasti. Ob formalni izobrazbi je v okviru Zavoda CDK (1988 do 1992) uspešno zaključil štiriletni program Duhovne univerze, v tem času je uspešno zaključil tudi usposabljanje za učitelja meditacije GAMA, nekaj let za tem pa še dveletno usposabljanje za izvajanje programa Šola čustvene inteligence in si tako pridobil naziv certificirani predavatelj in svetovalec Šole čustvene inteligence. Ob tem se je doma in v tujini udeleževal številnih programov in delavnic ter spoznal osnove integrativne terapije, geštalt terapije, psihosinteze in psihodrame. V letih 2006 in 2007 je pri PIC-u uspešno zaključil program usposabljanja za mediatorja in nadaljevalni program za družinskega mediatorja. Od leta 2007 do 2011 je obiskoval in zaključil izobraževalni program transakcijske analize (TA) pri priznanem psihoterapevtu dr. Zoranu Milivojeviću in pridobil naziv transakcijski analitik - svetovalec.

Z Zavodom CDK profesionalno sodeluje od leta 1992, zlasti pri razvijanju in izvajanju programa Šola čustvene inteligence. Napisal je veliko člankov s področja čustvene pismenosti, ki so bili objavljeni v številnih tiskanih in elektronskih medijih (Naša žena, Soutripanje, Aura, Nedeljski dnevnik, Moj malček, Rina, Dnevnik, Vzajemnost, Viva, Šolski razgledi, Studio 12 ...). Je soavtor knjige Od čustvene inteligence do modrosti srca  ter dveh zgoščenk in knjižic: Globinska sprostitev ter Globinska meditacija. Občasno sodeluje s Studiom 12 v rubriki medsebojni odnosi.

Kot predavatelj, učitelj in osebni svetovalec poučuje, kako mirno in učinkovito razreševati spore, kako ravnati s svojimi čustvi, kako se odzivati na čustva drugih, kako postavljati meje in kako v svoje odnose (zlasti družinske) vnesti več miru, vedrine in ljubezni.

Kontakt:

e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

GSM: 041 988 556

Video prispevki, v katerih nastopa Brane Krapež. Kliknite na sliko za ogled videa:


Mit_vecne_ljubezni

Mit večne ljubezni
Brane Krapež in
Leo Ivandič

Kako_ravnati_v_konfliktni_situaciji

Kako ravnati v
konfliktni situaciji?
Brane Krapež

 

Oh_ta_ustva_zamera

Oh... ta čustva:
Zamera in odpuščanje
Brane Krapež

oh_ta_ustva_alost

Oh... ta čustva:
Žalost in žalovanje
Brane Krapež

oh_ta_ustva_jeza 

Oh... ta čustva:
Jeza
Brane Krapež

odzvati_na_custva_najstnikov

Kako se odzvati
na čustva najstnikov?
Brane Krapež

moski_in_zenske_v_svetu-1

Moški in ženske v
sodobnem svetu 1.del
Brane Krapež in Rožana Grdina

moski_in_zenske_v_svetu-2

Moški in ženske v
sodobnem svetu 2.del
Brane Krapež in Rožana Grdina

druzinska_mediacija

Družinska
mediacija
Brane Krapež

vsak-odnos-potrebuje-pozornost

Vsak odnos
potrebuje pozornost
Brane Krapež in Leo Ivandič

Mediacija-Brane

Mediacija - uspešno
reševanje sporov
Brane Krapež

Natisni

"LEO IVANDIČ"

rojen leta 1962 v Ključu, odraščal v Ljubljani. Študiral je socialno delo in geštaltistično psihoterapijo. Izobraževal se je tudi na Duhovni univerzi v Ljubljani. Leta 1992 se je zaposlil v  Inštitutu Essentia, kjer je izvajal različne vrste alternativnih terapij in se posvečal poučevanju zdravega življenjskega sloga. Sooblikoval in izvajal je program 8 korakov do zdravja in dobrega počutja.

Od leta 2002 kot certificirani predavatelj in svetovalec deluje v Šoli čustvene inteligence, kjer sodeluje pri razvoju in izvajanju programov za izboljšanje komunikacije in odnosov, izražanje čustev in osebno rast.

 

Kontakt

e-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

GSM: 031 233 180

Video prispevki, v katerih nastopa Leo Ivandič. Kliknite na sliko za ogled videa:

Mit_vecne_ljubezni

Mit večne ljubezni
Leo Ivandič in Brane Krapež

 

 

 oh_ta_custva_ljubusumje

Oh... ta čustva:
Ljubosumje
Leo Ivandič

oh_ta_ustva_strah

Oh... ta čustva:
Strah
Leo Ivandič

oh_ta_ustva_zavist

Oh... ta čustva:
Zavist
Leo Ivandič

notranji-kritik-Leo

Notranji kritik
Leo Ivandič

razvoj_custev_pri_otrocih

Razvoj čustev pri otrocih
Leo Ivandič

Ravnanje_s_custvi_-_jeza

Ravnanje s čustvi - jeza
Leo Ivandič

5-korakov-Leo

Pet korakov
do boljših odnosov

Leo Ivandič

vsak-odnos-potrebuje-pozornost

Vsak odnos
potrebuje pozornost
Leo Ivandič

o-pomenu-custev-inravnanju-z-njimi-Leo

O pomenu čustev
in ravnanju z njimi
Leo Ivandič

Natisni

"Kdo smo"

Kdo so naši učitelji?

Naši učitelji so bili deležni večletnega izobraževanja, ki obsega meditativni trening, delo s skupinami pod supervizorstvom, trening v skupinski ozaveščenosti, internega izobraževanja na področju čustvene inteligence, izobraževanja v sorodnih vsebinah (transakcijska analiza, psihosinteza, imago terapija, sistemska postavitev, psihodrama, energijska psihologija, …).

Menimo, da reden meditativni trening senzibilizira za svoje notranje občutke in potrebe drugega ter tako omogoča razvoj socialne intuicije.

Učitelja sta

certificirana učitelja Globinske sprostitve in meditacije GAMA

ter

certificirana predavatelja in svetovalca na Šoli čustvene inteligence.

Brane Krapež

Leo Ivandič

Kontakti

Šola čustvene inteligence
Ruska 13, 1000 Ljubljana
E-mail: sci@cdk.si
Tel.:   Brane Krapež - 041 988 556
         Leo Ivandič - 031 233 180